Följ Grant Thornton

Pressmeddelanden 1 träff

Fastighetsprofilen Barbro Jansson Stridlund väljer Grant Thornton – lockas av kulturen

Fastighetsprofilen Barbro Jansson Stridlund väljer Grant Thornton – lockas av kulturen

Pressmeddelanden   •   Okt 24, 2019 13:00 CEST

Grant Thornton har rekryterat Barbro Jansson Stridlund, välkänd skatteexpert inom fastighetsbranschen. Barbro har över 20 års erfarenhet av branschen. Hon väljer att ansluta till Grant Thorntons växande skatteavdelning då hon lockas av företagskulturen.

Dokument Visa alla 6 träffar

Grant Thornton bygg- och fastighetsrapport 2015

För nionde året i rad publicerar Grant Thornton bygg- och fastighetsrapporten – en temperaturmätare på hur 100 av Sveriges största bygg- och fastighetsbolag ser på den kommande tolvmånadersperioden.

Fastighetsrapporten 2013 visar: Mer optimistisk syn på framtiden för svenska fastighetsbolag

Fastighetsrapporten - en konjunkturindikator för den svenska fastighetsbranschen som publiceras av revisions- och konsultföretaget Grant Thornton - visar att fastighetsbolagen nu har en mer positiv syn på framtiden. Dock är man försiktig och tre fjärdedelar bedömer att en sämre konjunktur skulle utgöra den största externa risken för företaget. Finansieringen utgör den största utmaningen framöver.

Fastighetsrapporten 2010

Fastighetsrapporten 2010

Dokument   •   2010-12-08 15:09 CET

Fastighetsrapporten 2010 är en intervjuundersökning med 30 av landets 100 största kommersiella fastighetsägare. Undersökningen är en slags temperaturmätare över hur fastighetsbolagen ser på den närmsta framtiden. Intervjuerna är gjorda i slutet av augusti-början av september 2010

Construction and Real Estate - en branschrapport

Detta är en branschrapport genererad från Grant Thornton-rapporten 2010. Rapporten är på engelska.