Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Se upp - nu invaderas Malmö av revisorer

Den 5-11 september invaderas Malmö av närmare 1100 revisorer och konsulter från företaget Grant Thornton. Men det är inte för att kontrollera bokföringen, utan för att företaget i år valt att förlägga sin årliga utbildningsvecka, Kunskapsveckan till Malmö. Veckan avslutas till helgen med GetTogether för samtliga medarbetare.

Kunskapsveckan med GetTogether är ett återkommande evenemang för Grant Thornton, som väljer att förlägga en så stor andel av sitt interna utbildningsbehov som möjligt till samma vecka och plats av miljö- och effektivitetsskäl.

Under veckan ansluter fler och fler medarbetare för att sedan tillbringa hela helgen med gemensamma företagsaktiviteter. Temat för 2016 är hur företaget ska växa tillsammans med medarbetarna, kunderna och samhället på ett hållbart sätt.

- Grant Thorntons vision är att verka för ett välmående näringsliv. Ett välmående näringsliv behöver mångfald och där har Malmö flera bra exempel på hur olika aktörer samverkar för bland annat ökad integration. Det är också en av anledningarna till att vi väljer att vara i Malmö, berättar Grant Thorntons vd, Anna Johnson.

På fredagseftermiddagen klockan 17.30 flyttar aktiviteterna kring integration och mångfald ut till Stortorget och då kan även allmänheten ta del av programmet. Bland gästerna finns bland annat Therese Sjögran, sportchef Damer FC Rosengård och Niclas Carlnén, vd Malmö FF. Det kommer även att bjudas på underhållning av en känd artist.

- På Stortorget kommer vi tillsammans med Grant Thornton att sätta fokus på hur näringsliv och föreningsliv kan samverka för en bättre integration i samhället. Det är en naturlig del av Malmö FF:s verksamhet och vi delar gärna med oss av de positiva effekter vi upplever så att vi tillsammans kan göra skillnad, säger Niclas Carlnén, vd Malmö FF.

Ämnen

Regioner


Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget med cirka 1150 medarbetare och 23 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultföretag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of Press & PR Marketing & Communications +46 8 563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director Marketing & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat material

Relaterade nyheter

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1300 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.