Följ Grant Thornton

Revisionsprofilen Helen Salmonsson till Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2018 15:53 CEST

Foto: Jens Blixth

Helen Salmonsson, auktoriserad revisor och före detta styrelseledamot i PwC Sverige, förstärker Grant Thorntons kontor i Östersund. Helen har över 25 års erfarenhet från revision och rådgivning.

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton har 1200 medarbetare fördelat på 24 kontor i Sverige. I Östersund jobbar ett 40-tal medarbetare med revision, redovisning, skatt och rådgivning. Kunderna är främst ägarledda entreprenörsföretag. I november 2017 utsågs Grant Thornton till Sveriges Bästa Arbetsgivare av Universum. Detta, i kombination med företagets satsning på kultur och värderingar, gör att Helen Salmonsson söker sig till Grant Thornton.

- Jag lockas av att Grant Thornton är en attraktiv arbetsgivare. Samtidigt sporrar det mig att ta nästa steg hos ett företag som så tydligt riktar sig mot ägarledda företag. Jag ser fram emot att få vara med och bidra till ett vitalt företag i tiden med en värdegrund jag står bakom. Dessutom innebär rollen att jag ska fortsätta bygga relationer med det lokala näringslivet tillsammans med mina nya kollegor på Grant Thornton, säger Helen Salmonsson.

I och med att Helen Salmonsson börjar på Grant Thornton under februari, återvänder hon också till revisionsbranschen. De senaste 1,5 åren har hon bl.a. arbetat som vd för Ekonomi Klarapapper AB. Hon har dessutom arbetat med styrelseuppdrag samt som rådgivare i olika affärsutvecklingssammanhang.

För mer information, kontakta:
Helen Salmonsson, auktoriserad revisor och rådgivare
070-315 65 15
helen@helklart.se

Krister Pålstam, kontorschef Grant Thornton Östersund
070-342 79 30
krister.palstam@se.gt.com

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.