Följ Grant Thornton

Pressinbjudan: Ärkebiskopen deltar i ideella organisationers dag hos Grant Thornton i Almedalen

Pressmeddelande   •   Jun 21, 2017 16:06 CEST

Ärkebiskop Antje Jackelén

Tisdagen den 4 juli ägnar Grant Thornton helt åt ideella organisationer i Almedalen. Under dagens tema Civilsamhällets roll – nu och i framtiden medverkar en rad tunga namn, däribland ärkebiskop Antje Jackelén i en diskussion med Jan Eliasson under ledning av Patrik Oksanen. 

Vi välkomnar dig som journalist att närvara vid seminarierna under dagen och föranmäler du din närvaro, kan vi också reservera plats åt dig. Anmäl till: lisbeth.larsson@se.gt.com

Om seminariet: Vem ställer in den moraliska kompassen?
Idag ser vi ett alltmer tudelat samhälle där vi verkar glida ifrån varandra värderingsmässigt. Sker det en värdeförskjutning lokalt och globalt? Vilken roll och vilket ansvar ska civilsamhällets aktörer ta? Vi samtalar om vår framtida gemensamma värdegrund.

Datum och tid: Tisdagen den 4 juli kl. 14.30-15.30
Plats: Strandvägen H513, Visby

Medverkande:
Moderator: Patrik Oksanen, journalist
Antje Jackelén, ärkebiskop
Jan Eliasson, diplomat och politiker samt bl.a. fd ordförande i FN:s generalförsamling.

Om Ideella organisationers dag:
Civilsamhällets – roll nu och i framtiden
Samhället är i förändring. Hur formas framtiden av dagens värderingar, ett nytt sätt att hantera välfärden och en förändrad mediebild? Vilken roll ska civilsamhället ha – vara en ledande aktör eller ta ett steg tillbaka?
Programmet pågår mellan kl. 9.00 och 15.30. Bland övriga tongivande namn som medverkar under dagen kan nämnas: Björn Eriksson, ordförande i Riksidrottsförbundet; Klas Östberg, idrottsläkare, författare och debattör, Sevana Bergström, integrationskoordinator Svenska Fotbollförbundet, Ulrika Stuart Hamilton, generalsekreterare för Famna – riksorganisationen för idéburen vård och omsorg, Stephen Lindholm, styrelseledamot Journalistförbundet och flera andra spännande profiler.
Se hela programmet på www.grantthornton.se/ideellt

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Företaget har också en stor mängd kunder inom ideell sektor och en aktiv branschsatsning för att stötta ideella organisationer och stiftelser med ekonomiska och strategiska frågor. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.