Följ Grant Thornton

Pia Håkansson ny People & Culture Director på Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2019 14:00 CET

Pia Håkansson, idag Head of Learning & Development, har utsetts till ny People & Culture Director på Grant Thornton. Pia har varit på Grant Thornton i fem år och har totalt 15 års erfarenhet från HR-roller, där hon varit Global Head of Learning Management på SEB och konsult inom ledarskapsutveckling i eget bolag.

- Jag drivs av utveckling och förbättring. Det händer spännande saker på marknaden nu och vårt affärsmål om ett hållbart arbetsliv är en stark drivkraft. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med hela HR-teamet med alla delar som gör att vi lyckas med kombinationen nöjda kunder och nöjda medarbetare, säger Pia Håkansson, People & Culture Director på Grant Thornton.

Pia Håkansson börjar i den nya rollen i april. Hon rapporterar till vice vd Karitha Ericson och ingår i företagsledningen.

- Pia är en uppskattad ledare med ett stort förtroendekapital och fint track record av att driva förändringsfrågor kopplade till vår affärsplan. Hennes kundfokus och hälsoengagemang blir en stor tillgång i vår pågående resa mot ett mer hållbart arbetsliv, säger Karitha Ericson, vice vd på Grant Thornton.

Pia Håkansson ersätter Susanna Drakenberg som startat eget konsultbolag inom HR-relaterade tjänster.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.