Följ Grant Thornton

Ny kontorschef på Grant Thornton i Örebro

Pressmeddelande   •   Aug 22, 2018 15:50 CEST

Björn Öhrman, ny kontorschef för Grant Thornton i Örebro.

Från och med den 1 september blir Björn Öhrman ny kontorschef för Grant Thornton i Örebro. Björn har arbetat sju år inom Grant Thorntons skatteavdelning, bland annat som gruppchef. Han har bred erfarenhet av rådgivning till entreprenörer och ägarledda företag.

Örebro står för Sveriges största befolkningsökning utanför de tre storstadsregionerna. Det finns över 13 000 företag i olika storlek och varje år startas mer än 900 företag. Avancerad industri samsas med kvalificerad tjänsteproduktion och högteknologisk forskning. Samtidigt är logistik, besöksnäring, handel, IT, media och kommunikation på frammarsch och expanderar kraftigt. Mycket av tillväxten drivs av entreprenörsledda företag, som Grant Thornton primärt riktar sig mot.

- Örebro har många expansiva ägarledda företag och entreprenörer och jag ser fram emot att tillsammans med teamet fortsätta att stötta och utveckla det lokala näringslivet. Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi erbjuder fullservice inom redovisning, revision, skatt och övrig rådgivning, då det är viktiga områden för framgång, säger Björn Öhrman, Kontorschef på Grant Thornton i Örebro.

Under de senaste fyra åren har tillväxten för Grant Thornton i Örebro varit stark med en omsättningsökning från 51 till 68 miljoner kronor.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.