Följ Grant Thornton

Ny kontorschef på Grant Thornton i Karlstad

Pressmeddelande   •   Jan 16, 2019 13:03 CET

Uwe Scheele, ny kontorschef på Grant Thornton i Karlstad

Uwe Scheele återvänder till barndomens Värmland och blir ny kontorschef för Grant Thornton i Karlstad. Uwe har över 20 års erfarenhet av skatterådgivning och har bred erfarenhet av rådgivning till företag och entreprenörer inom alla branscher.

Karlstad Business Region är en expansiv region med fokus på turism och handel. Mycket kompetens finns samlad kring skogsindustri, verkstadsindustri, IT och telekom samt konsultverksamheter inom teknik, ekonomi och reklam. De framgångsrika klustren Paper Province, Stål & Verkstad och Compare har tillsammans cirka 400 företag. Paper Province har fått utmärkelsen Bronze Label of the European Cluster Excellence Initiative. Entreprenörsandan i regionen är stark. 

- Karlstad är en attraktiv region med många spännande och snabbväxande företag, och jag ser fram emot att flytta tillbaka till Värmland och hjälpa fler företag att blir framgångsrika”, säger Uwe Scheele, Kontorschef på Grant Thornton i Karlstad.

Under de senaste fem åren har omsättningen för Grant Thornton i Karlstad gått från 26,3 mkr till 36,9 mkr, en ökning med 40 procent. Kontoret består av ett 40-tal medarbetare som erbjuder fullservice inom redovisning, revision, skatt och övrig rådgivning, med fokus på entreprenörer och tillväxtföretag.

Uwe tillträder under januari och ersätter Marianne Widström som varit kontorschef i Karlstad sedan 2008. Marianne fortsätter som rådgivare och branschansvarig för livsmedel.

För mer information kontakta:
Uwe Scheele, kontorschef Grant Thornton Karlstad
072-531 07 57
uwe.scheele@se.gt.com

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.