Följ Grant Thornton

Ny kontorschef på Grant Thornton i Helsingborg

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2018 15:53 CEST

Kristoffer Lindén, ny kontorschef på Grant Thornton i Helsingborg från och med den 1 maj.

Från och med den 1 maj blir Kristoffer Lindén ny kontorschef för Grant Thornton i Helsingborg. Kristoffer rekryterades nyligen från PwC där han varit verksam som auktoriserad revisor och partner.

- Grant Thorntons tydliga fokus på ägarledda bolag samt strategi att erbjuda kunderna fullservice inom flera olika tjänsteområden var anledningen till mitt byte. Detta stämmer väl överens med min vision om hur jag vill leda ett kontor, att vi som kontor gemensamt erbjuder marknaden vår expertis. Helsingborg har en stor del ägarledda företag, så det finns ännu mycket att göra som ny kontorschef, även om Helsingborgskontoret varit otroligt framgångsrikt de senaste åren.

Under de senaste fyra åren har tillväxten för Grant Thornton i Helsingborg varit stark då antalet anställda ökat från 17 till 28, och omsättningen från 23 till 34 miljoner. Rickard Julin, som har varit kontorschef sedan 2013 blev förra året invald i Grant Thorntons styrelse och rekrytering av ny kontorschef har pågått sedan dess. 

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1 250 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.