Följ Grant Thornton

Ny försäljningschef hos Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2018 08:00 CEST

Maria Balsam, försäljningschef Grant Thornton Sverige.

Maria Balsam är ny försäljningschef på Grant Thornton och kommer närmast från Semantix där hon ansvarat för chefer, säljare och supportpersonal.

- Maria matchar våra tillväxtambitioner och vår prestigelösa kultur perfekt. Hon är en värderingsdriven lagspelare som kan konsten att inspirera och se till att kundens behov möts med det starkaste teamet, säger Henrik Johansson, Head of Office Network.

Att jobba i team och hjälpa entreprenörer och ägarledda bolag lockar Maria.

- Jag är en nyfiken person som gillar att påverka och göra skillnad. Jag attraheras av att få vara med och utveckla svenska företag i en härlig kultur. Att Grant Thornton har höga tillväxtambitioner gör det ännu mer lockande, säger Maria Balsam.

Maria är försäljningschef för Grant Thornton i Sverige och är placerad på kontoret i Stockholm.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.