Följ Grant Thornton

Kraft & Kultur-målet: Positivt utfall i Hovrätten

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2018 15:06 CEST

Anna Johnson, vd på Grant Thornton.

Idag kl 14.00 meddelade Hovrätten domen i det så kallade Kraft & Kultur-målet. Utfallet är positivt för Grant Thornton då Hovrätten fastställer Tingsrättens domslut.

Hovrätten har fastställt Tingsrättens domslut och ogillar motpartens skadeståndsanspråk i sin helhet.

- Vi har under hela processen varit övertygade om att motparten inte skulle nå framgång med sin talan. Att Hovrätten gjort en annan bedömning än Tingsrätten av huruvida revisionen i allt kan anses hålla god revisionssed är naturligtvis en besvikelse då vi delar Tingsrättens bedömning. Men i allt väsentligt innebär dagens besked naturligtvis en lättnad för Grant Thornton och vi ser fram emot att nu kunna blicka framåt och utveckla vårt fina företag, säger Anna Johnson, vd på Grant Thornton.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.