Gå direkt till innehåll
Grant Thornton i Stenstan – Sundsvalls nya mötesplats för näringslivet

Pressmeddelande -

Grant Thornton i Stenstan – Sundsvalls nya mötesplats för näringslivet

Nu flyttar Grant Thornton in i nyrenoverade lokaler på Centralgatan 4, i anrika Stenstan i centrala Sundsvall. På 1200 kvadratmeter vill man skapa en mötesplats för regionens entreprenörer. Dessutom vill företaget anställa minst tio nya medarbetare.

Sundsvall fyller 400 år 2021 och står för den stora tillväxten i Västernorrlands län.

– Det känns jättepositivt här i Sundsvall nu. Det görs stora satsningar i regionen och det råder en framtidsanda med bolag som växer så det knakar, samtidigt som vi ser lyckade nyetableringar. Vår målgrupp är ägarledda bolag där vi jobbar nära ägare, ledning och styrelse som en fullservicebyrå, säger Esko Ruusila, kontorschef på Grant Thornton i Sundsvall.

– Som ett led i vår vision att bidra till ett välmående näringsliv, vill vi på Grant Thornton vara mötesplatsen för det lokala näringslivet på alla orter där vi finns. Här i Sundsvall har vi därför flyttat till nya lokaler som är anpassade för möten och nätverkande. Vi är måna om att hänga med i utvecklingen, och det gäller såklart även i vilken miljö vi möter våra kunder, säger Carl-Johan Bengtsson, marknadsansvarig på Grant Thornton i Sundsvall.

I de nya lokalerna är det mycket fokus på just kundytorna. Ytan för mötesrum och föreläsningssalar har fördubblats i jämförelse med det gamla kontoret, som låg på Skolhusallén. I de större föreläsningssalarna finns det plats för upp till 60 personer.

- Här är tanken att vi ska hålla våra populära seminarier och utbildningar för kunder. Under våren kommer vi bjuda in till flera seminarier med aktuella frågor för entreprenörer. Till exempel hållbarhet är ett sådant tema. Kunder och andra företag har också möjlighet att låna våra mötesrum för att till exempel hålla styrelsemöten, berättar Esko Ruusila.

Vill växa med 25 procent
På kontoret jobbar drygt 40 medarbetare med revision, redovisning, skatt och rådgivning. Förutom att man har byggt fler rum för kundmöten har man också inrett en lounge med sköna soffor för paus och diskussion. Planen är att på tre år öka antalet anställda till 50.

– Vi har alltid en dörr öppen för nya duktiga medarbetare. Framförallt är efterfrågan inom rådgivning stor. Tittar man på de här lokalerna är de anpassade för uppemot 60 personer, så vi har ett antal lediga rum. Vi ser fram emot att växa med våra kunder och näringslivet i staden, därför är det viktigt att rekrytera rätt kompetens till oss på kontoret här i Sundsvall, säger Esko Ruusila.

Flytten firades med invigning den 13 februari för Sundsvalls näringsliv och genom att lysa upp den anrika fasaden i Grant Thorntons lila färg. 

För mer information, kontakta:

Carl-Johan Bengtsson, marknadsansvarig Sundsvall
060-163825
carl.johan.bengtsson@se.gt.com 

Esko Ruusila, kontorschef Sundsvall
060-163849
esko.ruusila@se.gt.com

Ämnen

Regioner


Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of Press & PR Marketing & Communications +46 8 563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director Marketing & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1300 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.