Följ Grant Thornton

Grant Thornton expanderar i Karlstad

Pressmeddelande   •   Apr 12, 2018 13:07 CEST

Grant Thornton Karlstad expanderar och närmar sig 50 medarbetare , vilket ger en förstärkt position på marknaden.

Ett attraktivt läge och ett växande lokalt näringsliv är två anledningar till att revisions- och konsultföretaget Grant Thornton väljer att satsa ytterligare i Karlstad.

Det är nu klart att Grant Thornton rekryterar totalt sex medarbetare från Fridhs Revisionsbyrå AB. Det innebär att Grant Thornton i Karlstad närmar sig 50 medarbetare och får en förstärkt position på marknaden.

- Vi ser Karlstad som en attraktiv region med många spännande och snabbväxande entreprenörsföretag. I takt med att våra kunder växer ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster, främst inom outsourcing av ekonomihantering. Därmed ser vi ett behov av fler rekryteringar av duktiga rådgivare och redovisningskonsulter, säger Marianne Widström, kontorschef på Grant Thornton i Karlstad.

Genom rekryteringen från Fridhs Revisionsbyrå AB förstärks verksamheten med ytterligare sex medarbetare inom ekonomi- och konsulttjänster med fokus på affärsrådgivning, redovisning, ekonomi- och löneadministration.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och är glada att förstärka vårt team med duktiga medarbetare och expertkompetens. Detta gör att vi kan fokusera ytterligare på att utveckla våra tjänster och stärka det lokala näringslivet, säger Marianne Widström.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1 250 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.