Följ Grant Thornton

Expansivt Grant Thornton växer i Örebro – och vill anställa ännu fler

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2016 07:57 CEST

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton växer vidare i Örebro genom rekrytering av sex medarbetare från byrån Din Ekonomi. Nyligen förvärvades även ekonomibyrån Libra Redovisning och i september sker tillträdet av förvärvade Örebro Affärskonsult. Kontoret har nu över 60 medarbetare i Örebro och öppnar upp för att bli ännu fler.

De sex medarbetarna från Din Ekonomi AB förstärker verksamheten med ekonomi- och konsulttjänster med fokus på affärsrådgivning, redovisning, ekonomi- och löneadministration. Grant Thornton tar också över kunduppdragen efter tidigare ägare.

Genom förvärvet av ekonomibyrån Libra Redovisning AB med fem anställda, inklusive en delägare, förstärks erbjudandet ytterligare och Grant Thornton kan fokusera ännu mer på att utveckla lönetjänsterna. Det är nu också klart att Grant Thornton förvärvar Örebro Affärskonsult AB med fyra anställda, inklusive en delägare. Det tillträdet kommer att ske den 1 september 2016.

Med dessa tre förstärkningar kommer Grant Thornton till hösten att närma sig 70 medarbetare i Örebro och förstärka sin position på marknaden. Och det finns behov av ytterligare rekryteringar framöver.

- Vi är glada över att knyta nya duktiga medarbetare till oss genom dessa rekryteringar och förvärv. Vårt Örebrokontor förstärks när vi har ännu fler rådgivare som har stor kompetens inom vårt expertisområde som är ägarledda företag. I takt med vår tillväxt öppnar vi även upp för ytterligare rekryteringar av duktiga rådgivare och revisorer, säger Leif Ericsson, kontorschef på Grant Thornton i Örebro.

Årets framtidsbyrå
Grant Thornton befinner sig på en spännande tillväxtresa. I höstas utsågs man till Årets Framtidsbyrå av branschorganisationen FAR och företaget är dessutom branschbäst i Universums undersökning ”Sveriges Bästa Arbetsgivare” för tredje året i rad med en hedrande sjätteplats totalt i undersökningen.

Grant Thornton i Örebro flyttade i höstas till nya, större lokaler i Kompassen-huset vid Stortorget. I och med flytten har företaget skapat en mötesplats för entreprenörer och nätverkande i Örebro. Bland annat kommer man i större utsträckning hålla sina uppskattade seminarier i de egna lokalerna.

För mer information kontakta:
Leif Ericsson, kontorschef Örebro
T 0705-60 22 43
E
leif.ericsson@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef Grant Thornton
T 0708-21 71 56, 08-563 071 56
E lisbeth.larsson@se.gt.com
Twitter: @GT_LisLar

www.grantthornton.se/press
Twitter:@GrantThorntonSE

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har cirka 1150 medarbetare på 23 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 40 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.