Gå direkt till innehåll
Foto: Håkan Målbäck
Foto: Håkan Målbäck

Pressmeddelande -

Annie Sebelius tar över rollen som marknads- och kommunikationschef

Det blir Annie Sebelius som blir ny marknads- och kommunikationschef på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton, där hon också kommer att ingå i företagsledningen. Annie kommer närmast från en liknande roll hos Skandia, där hon arbetade i åtta år och satt i koncernledningen.

- Att få jobba på Grant Thornton som så uttalat stöttar ägarledda bolag på deras tillväxtresa lockar mig, säger Annie Sebelius. Jag hoppas att jag med min breda bakgrund inom kommunikation kan bidra till Grant Thorntons fortsatta varumärkesresa. Att hålla ihop kommunikationen – med allt från hållbarhet och kundkommunikation till social, förtjänad och köpt media – ligger mig varmt om hjärtat, och är något jag ser fram emot att utveckla ihop med mina nya kollegor.

Annie Sebelius har 20 års erfarenhet från kommunikation och marknadsföring och är en erfaren och uppskattad chef. Hon har stor erfarenhet inom såväl kriskommunikation som hållbarhet och internt förändringsarbete. Annie har också över tio års erfarenhet från pr- och kommunikationsbyrå, där hon arbetat både som kundansvarig och verksamhetschef med försäljningsansvar.

- Det är väldigt glädjande att Annie har tackat ja till rollen som vår nya marknads- och kommunikationschef. Jag ser fram emot att hon, med hjälp av de cirka tio kollegorna på avdelningen, ska driva arbetet med vår affärsplan framåt för att vi ska nå våra strategiska affärsmål, säger vd Anna Johnson.

Annie Sebelius tillträder den nya tjänsten 1 januari 2018. Hon efterträder Lisbeth Larsson som tidigare i höstas gick vidare från företaget efter 14 år för att bli kommunikationschef på Världsnaturfonden WWF.

För mer information, kontakta:
Annie Sebelius, tillträdande marknads- och kommunikationschef
070-309 46 14

Ämnen

Kategorier


Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.