Gå direkt till innehåll
Över 100 kunder var på plats när det nyrenoverade kontoret mitt i Eskilstuna invigdes.
Över 100 kunder var på plats när det nyrenoverade kontoret mitt i Eskilstuna invigdes.

Nyhet -

Nyinvigning av stark mötesplats i Eskilstuna

Över 100 kunder var på plats när det nyrenoverade kontoret mitt i Eskilstuna invigdes igår. ”Jag är stolt att säga att vi är starkast här på orten”, sa Alf Ekström, kontorschef i Eskilstuna.

- Vi vill vara mötesplatsen för lokala näringslivet på alla orter där vi finns, och här i Eskilstuna med de här fina lokalerna finns verkligen förutsättningar för det, sa Anna Johnson som var på plats för kvällen. På Grant Thornton är vi måna om att hänga med i utvecklingen, och det gäller inte minst i vilken miljö vi möter våra kunder.

På Eskilstunakontoret jobbar drygt 30 medarbetare fördelade på två våningsplan. Den största skillnaden jämfört med de gamla lokalerna är större gemensamma ytor och fler rum för kundmöten. Dessutom har man inrett en lounge med flipperspel och skön soffa för paus och diskussion.

Redan på invigningsdagen användes utrymmet för nätverkande, när lokala vd-ar träffades och genomförde ett ”CEO Room” på tema tillväxt, där de till sin hjälp hade Grant Thorntons metodik.

På Eskilstunakontoret är stämningen positiv inför framtiden:

- Det känns jättepositivt här i Eskilstuna nu, säger Alf. Vi har hög inflyttning och starka bolag som dras till orten, inte minst Amazon som etablerat sig i närheten. Det råder en framtidsanda här med bolag som växer så det knakar. Vi ser fram emot att växa med dem!

Under kvällen serverades bubbel och snittar. Alf höll ett välkomsttal och Anna klippte bandet. Kvällen fortsatte med att rapparen Petter berättade om sin resa som entreprenör, både som skivbolagsägare och senare som restaurangägare, vilket var mycket uppskattat av gästerna.

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of Press & PR Marketing & Communications +46 8 563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director Marketing & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat material

Relaterade nyheter

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1300 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.