Gå direkt till innehåll
Linda Mannerby med kollegor utbildar studenter i hållbarhetsarbete.
Linda Mannerby med kollegor utbildar studenter i hållbarhetsarbete.

Nyhet -

Grant Thornton utbildningspartner i Sveriges främsta hållbarhetsnätverk

Sustainergies är Sveriges främsta hållbarhetsnätverk för näringsliv, organisationer, akademi och studenter. Grant Thornton har valts till nationell utbildningspartner och kommer under hösten att utbilda studenter i strategiskt hållbarhetsarbete.

- Vi är stolta och glada över att få bidra med vår kunskap om hållbara affärer till studenter. De är Sveriges framtid och det känns inspirerande att få medverka till att hållbarhetsperspektivet blir en självklarhet tidigt i deras karriär. Studenterna vi möter är dessutom både framtida potentiella kunder och medarbetare, så vårt engagemang i Sustainergies är en win-win på alla sätt, säger Linda Mannerby, Head of Sustainability på Grant Thornton.

Under hösten träffar representanter från Grant Thornton studenter i Umeå, Stockholm. Malmö och Linköping inom ramen för Sustainergies. Företaget kommer att dela kunskap och genomföra en workshop kring sitt eget arbete med strategiskt hållbarhetsarbete och rapportering.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.