Följ Grant Thornton

Grant Thornton över hela världen uppmärksammar hållbarhet

Nyhet   •   Sep 14, 2017 08:00 CEST

För tredje året i rad uppmärksammar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton, med fler än 40 000 medarbetare i över 130 länder, hållbarhet genom den globala satsningen Growing Together in the Community.

2015 var första gången som alla medlemsländer under en och samma dag fokuserade på att göra skillnad i samhället och att på olika sätt visa omvärlden hur. Sedan 2016 genomförs Growing Together in the Community under två dagar. Syftet under dagarna är att uppmärksamma hållbar utveckling och alla aktiviteter och initiativ som sker löpande under året. Kärnan i Grant Thorntons hållbarhetsfokus är att ge hållbara råd till företagets omkring 30 000 kunder.

- Vårt hållbarhetsarbete pågår kontinuerligt men de här dagarna är viktiga eftersom vi globalt delar med oss vad vi åstadkommit under året för att inspirera och lära av varandra. Våra medarbetare får under dagarna också en inblick i den påverkan vi har som global organisation, kommenterar Linda Mannerby, Head of Sustainability.

I Sverige deltar samtliga medarbete i företagets hållbarhetsarbete genom workshops på samtliga kontor där medarbetarna ger sin syn på vilka delar av hållbarhetsarbetet inom områdena kund, medarbetare, samhälle och miljö. Detta är en viktig del av en pågående intressentdialog som kommer vara en del av företagets kommande hållbarhetsredovisning.

Vill du veta mer?
Linda Mannerby, Head of Sustainability
linda.mannerby@se.gt.com
072-729 04 80

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.