Gå direkt till innehåll
Foto: Skandinav
Foto: Skandinav

Nyhet -

Grant Thornton inleder samarbete med Dataföreningen

Grant Thornton inleder ett samarbete med Dataföreningen – en ideell och oberoende intresseorganisation som arbetar för en positiv utveckling av digitaliseringens möjligheter att stärka människor och företag. Samarbetet är ett led i Grant Thorntons branschsatsning inom tech.

- Utifrån vår satsning inom tech känns detta som ett naturligt samarbete. Båda parter kommer att få nya intressanta kontaktytor, utmana varandra att tänka i nya banor och ges tillfällen till erfarenhets- och kunskapsdelning inom teknikområdet. Vi befinner oss i en traditionell bransch och för att bli framgångsrika måste vi vara lyhörda inför vad såväl kunder som medarbetare efterfrågar, säger Maria Högberg, initiativtagare till samarbetet och marknadsansvarig i Stockholm på Grant Thornton.

- Dataföreningen har funnits sedan 1949 och det känns spännande att få samarbeta med Grant Thornton, som har ett tydligt engagemang i innovations- och tillväxtfrågor. Tillsammans ser vi fram emot att skapa ännu bättre förutsättningar för att bidra till utvecklingen av svenskt näringsliv, säger Christer Berg, verksamhetschef på Dataföreningen.

Den första gemensamma aktiviteten sker i februari och sedan kommer man löpande under året att samordna seminarier för att inspirera, kunskapsdela och nyttja varandras nätverk.

För mer information kontakta:

Maria Högberg, marknadsansvarig Stockholm på Grant Thornton
maria.hogberg@se.gt.com 
070 - 321 49 63

Christer Berg, verksamhetschef Dataföreningen
christer.berg@dfs.se  
070 - 738 00 48

Ämnen

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of Press & PR Marketing & Communications +46 8 563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director Marketing & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterade nyheter

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1300 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.