Gå direkt till innehåll
Foto: Visionsbild Axfast
Foto: Visionsbild Axfast

Nyhet -

Grant Thornton flyttar till nytt huvudkontor på Kungsgatan 57

Nu står det klart att Grant Thornton flyttar sitt huvudkontor i Stockholm. Den nya adressen är Kungsgatan 57 och kontoret blir en mötesplats för såväl de 450 medarbetarna i Stockholm som för kunder och samarbetspartners. Byggnationen av en modern och flexibel mötesplats är i full gång och inflytt sker redan i början av 2022.

Grant Thorntons nuvarande huvudkontor ligger sedan 2008 på Sveavägen 20. Under åren har bolaget växt och arbetssätten utvecklats. Dessutom har omvärlden förändrats, och inte minst pandemin har skapat helt nya behov av flexibla kontorslösningar.

- Det ska bli oerhört roligt att skapa en ny mötesplats, med kunden i fokus. Vi kommer bygga vidare på det vi skapat på Sveavägen och vi kommer fortsatt att finnas mitt i city, men nu i gatuplan. Det nya kontoret ska bli en mötesplats där vi samarbetar och inspirerar, bygger nätverk och gör affärer. Vi ska utforma en riktigt bra arbetsplats i kombination med att vi får utrymme att skapa kreativa lösningar för våra kunder, säger Grant Thorntons vd, Anna Johnson. 

Monika Wannholm är kontorschef i Stockholm. Hon berättar att arbetet med att hitta nya kontorslokaler har pågått under en längre tid, och att arbetet intensifierades under 2020.

- Arbetet med att hitta en lokal som speglar våra behov har varit intensivt och pågått under hela 2020 och jag är jätteglad att vi nu är i mål. Den nya lokalen känns klockren och ger oss goda möjligheter att utforma en flexibel mötesplats i linje med utvecklingen i vår omvärld och vår kultur på ett sätt som gynnar både kunder och medarbetare, säger Monika Wannholm.

Det nya kontoret ligger på Kungsgatan 57. Fastighetsägare är Axfast och bland grannarna finns till exempel Amazon, Google och flera populära kontorshotell och co-workingplatser.  

För mer information, vänligen kontakta
Monika Wannholm, kontorschef i Stockholm
monika.wannholm@se.gt.com  
08-563 070 45

Ämnen

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.