Gå direkt till innehåll
Styrelseproffset Cecilia Daun Wennborg vann Gabrielsen Award

Bild -

Styrelseproffset Cecilia Daun Wennborg vann Gabrielsen Award

Cecilia Daun Wennborg vann Gabrielsen Award hos Grant Thornton i Stockholm den 10 oktober 2013. På bilden medverkar även Monica Caneman och Magdalena Gerger. Utmärkelsen syftar till att få fler kvinnliga styrelseordförande och är ett styrelsestipendium på Harvard Business School/INSEAD. Grant Thornton är huvudpartner till Gabrielsen Award. Foto: Mats Karlén.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 1546 x 1077, 1,13 MB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.