Gå direkt till innehåll
Grant Thornton sprang för Hand in Hand

Bild -

Grant Thornton sprang för Hand in Hand

Grant Thorntons medarbetare genomförde lördagen den 15 september ett 5 km-lopp i centrala Örebro till förmån för Hand in Hand. Hundra kronor per medarbetare som gick i mål skänktes till Hand in Hand, som mottog 79 400 kr.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Mats Karlén
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 4256 x 2832, 3,24 MB
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.