Följ Grant Thornton

Lönsam och hållbar tillväxt – webbinarium med Supergasellen Svea Solar och The Humble Co.

Evenemang

04
NOV
Webbinarium
 

Världen skriker efter impact-unicorns, gröna start-ups och social enterprices. Med fler medvetna entreprenörer och ledare i täten så kan vi accelerera den positiva utveckling världen behöver se.

Många entreprenörer drivs av att vara en del av lösningen på stora samhällsproblem och har hållbarhet som ryggrad i sin affärsidé. För unga medvetna start-ups finns större möjlighet att nå mer kapital hos investerare, liksom kraftigt ökade möjligheter till tillväxt när man tillgodoser intresse från medvetna kunder och konsumenter. Att bidra till att lösa globala utmaningar på hållbara sätt är således det nya gröna, och lönsamt på flera plan.

Välkommen till ett webbinarium där Grant Thornton i samarbete med entreprenörsnätverket Young Entrepreneurs of Sweden (YEoS) och entreprenörerna Erik Martinson, Svea Solar samt Noel Abdayem, The Humble Co, delar med sig av sina perspektiv kring tillväxt som konsekvens av en i grunden hållbar affärsidé.

Noel Abdayem, 29 år, är tandläkaren som växte upp i en entreprenörsfamilj i godisbranschen. Men karriärplanerna tog en tvär vändning i samband med ett volontäruppdrag som tandläkare på Jamaica. Idag driver han The Humble Co. som ligger bakom den internationella succén The Humble Brush och fler andra miljövänliga munvårdsprodukter.

Erik Martinson, 32 år, är civilingenjören som sökt jobb på Tesla och fått nej fem gånger. 2013 startade Erik tillsammans med kursaren Björn Lind istället solcellsbolaget SVEA Solar som installerar solceller till allt från privatpersoner till stora kommersiella solcellsparker. Idag sker bred internationell expansion, där man även är leverantör åt IKEA. Svea Solar blev utnämnda till Årets Supergasell i Sverige, som Sveriges mest snabbväxande företag.

Registrering

Anmäl dig till evenemanget

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.