Följ Grant Thornton

Ulf Sundin Revisionsbyrå går till Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Dec 23, 2010 11:40 CET

Från och med årsskiftet går ägare och personal på Ulf Sundin Revisionsbyrå över till Grant Thornton i Linköping, efter tolv framgångsrika år med kontinuerlig kundtillströmning och omsättningstillväxt.

Jag är mycket glad att Ulf Sundin och hans medarbetare har valt att komma till oss, säger kontorschef Daniel Carlborg. Grant Thornton har en mycket positiv utveckling på marknaden, där vi kontinuerligt ökar våra marknadsandelar i valda kundsegment. Det innebär att vi också behöver få in fler medarbetare för att hålla jämna steg med tillströmningen av kunder. Ulf och hans medarbetare har rätt kompetens och erfarenhet för att på ett mycket positivt sätt bidra till fortsatt framgång.

Det känns mycket spännande och stimulerande att komma till Grant Thornton, säger Ulf Sundin. Min ambition och förhoppning är att den positiva utvecklingen fortsätter, men nu i Grant Thorntons regi. Grant Thornton är ett företag med starkt fokus på ägarledda företag som vi tilltalas av. Dessutom finns mycket intressanta koncept på t.ex. ekonomiservicesidan, där Webbkontoret fått en stark position på marknaden för webbaserade ekonomilösningar

Ulf Sundin och hans medarbetare räknar preliminärt med att ha flyttat in i Grant Thorntons lokaler från och med den 7 februari 2011. Grant Thornton i Linköping kommer med Ulf Sundin Revisionsbyrå att ha 36 medarbetare.

Om Grant Thornton i Sverige
Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag. Bolaget med ca 900 medarbetare och 25 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://grantthornton.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.