Följ Grant Thornton

Rekordstort intresse för styrelseseminarium

Pressmeddelande   •   Nov 23, 2009 14:54 CET

Grant Thornton håller fredagen den 27 november seminariet "Erfarenheter från styrelsearbete i ägarledda företag", där bl.a. styrelseproffsen Thord Wilkne och Inger Holmström medverkar. Seminariet är den avslutande delen av fem frukostseminarier på styrelsetema som har lockat rekordmånga deltagare under hösten.

Bara under hösten har seminarierna haft knappt 1000 deltagare. Samtliga tidigare tillfällen har fått dubbleras för att rymma alla intresserade.

Seminarieserien "Hur kan ett aktivt styrelsearbete utveckla mitt företag" hålls av revisions- och konsultbyrån Grant Thornton i samarbete med Advokatfirman Lindahl, Styrelseinstitutet och Senior Work. Serien är kostnadsfri för deltagarna och vänder sig till vd och styrelseledamöter som vill få igång styrelsearbetet i företaget, eller få ut mer av den befintliga styrelsens arbete.


Följande områden har avhandlats:

  • Vilken nytta kan jag ha av en styrelse i mitt företag och hur kommer jag igång?
  • Hur bedrivs ett framgångsrikt styrelsearbete?
  • Hur bedrivs styrelsens strategiarbete?
  • Vilket ansvar har styrelsen?
  • Erfarenheter från styrelsearbete i ägarledda företag (27 november)

För anmälan: kontakta lisbeth.larsson@grantthornton.se, 08-56307156

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag. Bolaget med ca 830 medarbetare och 25 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultföretag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, redovisnings­­tjänster, skatterådgivning, och annan rådgivning åt företag och deras ägare.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.