Följ Grant Thornton

Nyhet: Webbkontorets app i bräschen för nya säkerhetsinloggningar

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2014 08:37 CEST

Nu lanserar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton en app för sin ekonomiportal Webbkontoret.  Appen ger tillgänglighet till de viktigaste funktionerna i Webbkontoret, som idag är en av de ledande portallösningarna för företags ekonomihantering med över 50 000 besök per månad.

Inloggning till appen sker med säker funktionalitet, där Grant Thornton förutom e-legitimation även har kompletterat med stöd för mobilt Bank-id samt inloggning via Google/Microsoft Authenticator. Inloggning med s.k. Authenticator innebär att kunder laddar ner en app från Google respektive Microsoft, som genererar en engångskod för inloggning. Grant Thornton går därmed i bräschen för introduktion av fler säkra inloggningsmöjligheter.

Webbkontoret innebär att företagare får smarta och säkra webbaserade tjänster som ökar tillgängligheten till företagets ekonomi, förkortar hanteringstider och förenklar uppföljning och rapportering. Dessutom sparar användare tid, får en ökad flexibilitet och möjlighet till kontroll över företagets ekonomiska status.

Med Webbkontorets app får kunder tillgång till ett flertal funktioner:

  • Att göra-lista, där Grant Thornton samlat information kring vad kunden behöver hantera, till exempel betalningar att godkänna.

  • Dokumentarkiv, vilket ger kunden kontroll över samtliga dokument, som enkelt kan delas med redovisningskonsulten på Grant Thornton.

  • Ärendehantering, med ärenden som behöver hanteras i en överblickbar lista. Kunden får ett meddelande via sms eller e-post när det finns ett ärende att hantera och dessutom alltid tillgång till kommunikation med kontaktpersonen på Grant Thornton.

  • Elektronisk fakturahantering, som effektiviserar hanteringen av leverantörsfakturor genom attest direkt i appen.

Appen riktar sig framför allt till kunder som arbetar med elektronisk fakturahantering, ärenden samt att göra-listan.

För mer information kontakta:

Peter Stenberg, business specialist outsourcing

T 070-684 64 47

E peter.stenberg@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef

T 0708-217156

E lisbeth.larsson@se.gt.com

www.grantthornton.se/press 


Om Grant Thornton i Sverige
Grant Thornton är ett av de snabbast växande revisions- och konsultföretagen i Sverige och har t.ex. gått i bräschen för innovativa lösningar inom ekonomiserviceområdet med sin portal Webbkontoret. Bolaget med drygt 1000 medarbetare och 23 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.