Följ Grant Thornton

Grant Thornton utsedd till Årets framtidsbyrå

Pressmeddelande   •   Sep 25, 2015 13:26 CEST

Grant Thorntons vd, Peter Bodin, tog emot priset igår kväll den 24 september under evenemanget Branschdagarna som FAR arrangerar.

- Jag är otroligt stolt över att Grant Thornton utnämnts till Årets framtidsbyrå. Det visar att vi gör rätt saker. Men bra ledarskap kräver ständigt arbete. Det går aldrig att luta sig tillbaka och konstatera att ”så här har vi alltid gjort, så här kan vi fortsätta”. Man får aldrig stanna i sin utveckling. Som ett modernt tjänsteföretag gäller det att hela tiden ligga lite i framkant och vara med i förändringen, säger Peter Bodin.

Om utmärkelsen

Utmärkelsen ”Årets framtidsbyrå” delas ut av branschorganisationen FAR i samband med de årliga Branschdagarna. Tanken bakom priset är att inspirera fler byråer att göra en förändringsresa och att lyfta fram goda exempel som andra kan ta lärdom av.

Revisions- och redovisningsbyråer i alla storlekar kan vara med i tävlingen och inför årets prisutdelning var sex byråer nominerade.

För mer information kontakta:

Peter Bodin, vd Grant Thornton Sverige

T 0708-21 71 69

E peter.bodin@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef

T 0708-21 71 56, 08-563 071 56

Elisbeth.larsson@se.gt.com
@GT_LisLar

@GrantThorntonSE
www.grantthornton.se/press

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har ca 1100 medarbetare på 23 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 40 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.