Följ Grant Thornton

Grant Thornton klättrar och är åter branschbäst i Sveriges Bästa Arbetsgivare

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2014 08:29 CET

Idag presenterar Universum undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare, där medarbetare från företag och organisationer själva får betygsätta sin arbetsgivare. Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton placerar sig på plats sex och är därmed högst rankad för andra året i rad i revisionsbranschen samt en av landets bästa arbetsgivare.

I den årliga undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare har drygt 33 000 medarbetare från 164 företag bedömt sin nuvarande arbetsgivare utifrån faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet. Grant Thornton kommer på plats sex och får för andra året i rad bäst betyg bland revisions- och konsultföretagen.

– Jag är glad att våra medarbetare för andra året i rad ger Grant Thornton betyget som branschens bästa arbetsgivare. Resultatet i undersökningen är ett bevis på att vi lyckas skapa en miljö där våra medarbetare trivs och utvecklas. Vi arbetar ständigt med förbättring för att utveckla den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare och denna resa kommer fortsätta, säger Karitha Ericson, HR-chef.

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretaget bland de större aktörerna i branschen. Varumärkeskännedomen bland såväl kundmålgruppen dynamiska ägarledda företag som medarbetarmålgruppen ekonomstudenter har ökat kraftigt. Bland annat har Grant Thornton haft en fin utveckling i undersökningen Företagsbarometern de senaste åren, där ekonomer rankar sina ideala arbetsgivare. Bland revisions och redovisningsstudenter knep Grant Thornton femteplatsen i årets undersökning och utmanar de större konkurrenterna.

– Till vår fortsatta tillväxtresa söker och rekryterar vi kontinuerligt drivna medarbetare. Hos oss finns alla möjligheter för dem som vill växa och utvecklas tillsammans med spännande entreprenörsföretag. På Grant Thornton har vi engagerade ledare som utmanar dig att växa och utvecklas. Här är du en viktig medspelare med möjlighet att ta ett stort eget ansvar, berättar Karitha Ericson.

För mer information, kontakta:

Karitha Ericson, HR-chef Grant Thornton
T: 08-563 070 24
E: karitha.ericson@se.gt.com

Emilie Goldensohn, Employer Brand Manager Grant Thornton
T: 08-563 071 43
E: emilie.goldensohn@se.gt.com

http://universumglobal.com/rankings/sweden/employee/2014/large-employers/

Om Universum

Universum är världsledande inom employer branding och hjälper över 1 200 kunder världen över att attrahera framtida, och behålla, nuvarande ideala medarbetare. Universums undersökningar besvaras årligen av 700 000 studenter och unga akademiker i hela världen, vilket ger en unik kunskapsbas. Läs mer på www.universumglobal.com

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har över 1000 medarbetare på 23 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 35 000 medarbetare i fler än 100 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.