Följ Grant Thornton

Grant Thornton förvärvar Duo Revision och TRIO Redovisning

Pressmeddelande   •   Dec 10, 2014 11:21 CET

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton växer i Uppsala när man förvärvar verksamheten DUO Revision och TRIO Redovisning med 15 medarbetare. Tillträdet sker den 1 januari 2015, när medarbetarna flyttar in i Grant Thorntons lokaler. Då kommer Grant Thornton att totalt ha ca 50 medarbetare i Uppsala och vara nummer två på marknaden.


- Vi är väldigt glada över att Duo Revision och TRIO Redovisning valt att komma till Grant Thornton, säger Kenth Nordin, kontorschef på Grant Thornton i Uppsala. Avsikten med förvärvet är att stärka vårt Uppsalakontor med fler medarbetare som har en gedigen kompetens för att stödja ägarledda företag, där Grant Thornton har sitt expertisområde. Vårt kontor är för närvarande under tillbyggnad för att ta emot DUO/TRIO- medarbetarna samt tre nyanställda revisorsassistenter som även de börjar i januari 2015.


Ägarna till Duo Revision kommenterar affären så här:
- Det som är intressant är att Grant Thornton är Sveriges ledande revisions och -
konsultföretag för ägarledda företag, säger Leif Dahl. Denna inriktning stämmer som hand i handske med vår verksamhet och de kunder vi har.

- Det är också ett företag som målmedvetet satsar på att utbilda och vidareutveckla sina medarbetare för att höja kompetens och service, tillägger Tommy Helmerskog.

För mer information kontakta:
Kenth Nordin, kontorschef Uppsala
T 073-819 00 40
E kenth.nordin@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef
T 0708-21 71 56, 08-563 071 56
E lisbeth.larsson@se.gt.com

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har över 1000 medarbetare på 23 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 38 500 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Om Duo Revision
DUO/TRIO är fokuserade på revision, redovisning och rådgivning till ägarledda bolag. DUO Revision har sex medarbetare och Trio Redovisning har nio medarbetare. DUO/TRIO omsatte räkenskapsåret 2013/2014 drygt 16 Mkr. Företaget har verkat på Uppsalamarknaden sedan 1997, då byrån hette Deloitte & Touche Uppsala.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.