Följ Grant Thornton

Gotlands Revisionsbyrå går till Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Nov 09, 2011 09:43 CET

Grant Thornton i Visby, med i nuläget 22 medarbetare, blir dubbelt så stort då Gotlands Revisionsbyrå ansluter till Grant Thornton vid årsskiftet.

–  Det är oerhört glädjande att Gotlands Revisionsbyrå har valt att komma till oss, säger Bengt Öberg, kontorschef på Grant Thornton i Visby. Vi startade vår verksamhet i Grant Thorntons regi 2005, då vi var åtta medarbetare som lämnade en av de större byråerna. Nu kommer vi att vara 45 personer från och med första januari. Vi har en tid känt att Gotlands Revisionsbyrå skulle komplettera oss på ett utmärkt sätt eftersom de har en verksamhet som liknar vår egen och har gedigen kompetens inom byrån. Vi tror att de kommer att utgöra ett mycket fint tillskott till vår egen verksamhet och möjliggör fortsatt tillväxt.

 

– Vi på Gotlands Revisionsbyrå känner att det behövs en lite större byrå med egna specialister inom ekonomisk rådgivning för att komma vidare i vår utveckling, säger Tore Karlström, delägare på Gotlands revisionsbyrå. Vi tror att vi genom samgåendet med Grant Thornton kommer att bli en stark partner för det gotländska näringslivet.

 

Eftersom arbetsstyrkan på Grant Thorntons Visby-kontor nu dubbleras kommer man att behöva utökade lokaler. Förhoppningsvis kommer man att arbeta i en och samma fastighet under hösten 2012.

 

För mer information kontakta:

Bengt Öberg, kontorschef i Visby

T 070-346 32 12

E bengt.oberg@se.gt.com

 

Lisbeth Larsson, informationschef

T 0708-21 71 56, 08-563 071 56

E lisbeth.larsson@se.gt.com     www.grantthornton.se/press

Om Grant Thornton i Sverige
Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag och även den snabbast växande revisionsbyrån bland de större aktörerna. Bolaget med drygt 900 medarbetare och 24 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning.

Om Gotlands Revisionsbyrå
Gotlands Revisionsbyrå AB är ett registrerat revisionsbolag med kontor i Visby och Hemse. Företaget har idag 23 medarbetare som arbetar med revision, redovisning och rådgivning till i första hand gotländska företagare. Gotlands Revisionsbyrå AB startade sin verksamhet i november 1998 genom att LRF sålde ut sin revisionsverksamhet till lokalt ägda bolag.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://grantthornton.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.