Följ Grant Thornton

Företagsnytt – Känd redovisningsspecialist går till Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Dec 03, 2009 08:30 CET

Eva Törning – en av landets främsta redovisningsspecialister – förstärker från och med den 1 december 2009 revisions- och konsultföretaget Grant Thorntons satsning på kvalificerade redovisningsfrågor. Eva är bosatt i Helsingborg och kommer att utöva en del av sitt arbete vid Grant Thorntons Helsingborgskontor, men även arbeta vid företagets huvudkontor i Stockholm. Eva kommer närmast från PricewaterhouseCoopers där hon arbetat sedan 1995.

Eva Törning är en känd branschprofil som även är en flitigt anlitad föreläsare. Hon är bland annat lärare på Lunds Universitet och för IREV, som är ett utbildningsföretag för framför allt ekonomer. Hon är också ledamot i Policygruppen för redovisning inom revisionsbyråbranschens branschorganisation FAR SRS och ordförande i FAR SRS Kvalitetsnämnd för redovisningsverksamhet.  I den sistnämnda rollen är hon huvudansvarig för kvalitetskontroll av auktoriserade redovisningskonsulter inom FAR SRS. Eva var också branschorganisationens representant i utredningen för enklare redovisning som Justitiedepartementet ansvarade för fram till juni 2009.

För mer information kontakta:

Eva Törning, redovisningspecialist

08-563 072 10

M 070-302 00 23

E eva.torning@grantthornton.se

Lotta Jörgensen, kontorschef i Helsingborg

T 042-24 85 92

M 0706-206 757

E lotta.jorgensen@grantthornton.se

Peter Bodin, vd

T 08-563 071 69

M 0708-21 71 69

E peter.bodin@grantthornton.se

 

www.grantthornton.se/press

Om Grant Thornton
Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag. Bolaget med ca 830 medarbetare och 25 kontor i Sverige är medlem i Grant Thornton International, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultföretag. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, ekonomiservice, skatterådgivning, och annan rådgivning åt företag och deras ägare.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.