Följ Grant Thornton

Bedros Sakayan tilldelas priset för Årets moderna ledarskap i Umeå

Pressmeddelande   •   Feb 05, 2018 08:30 CET

Foto: Segel Produktion

Torsdagen den 1 februari mottog Bedros Sakayan Grant Thorntons pris för Modernt Ledarskap. Priset delades ut under Stora Styrelsedagen, som lockade drygt 150 personer till Nolia i Umeå.

Bedros Sakayan är bland annat medgrundare och delägare till L&S Gruppen med över 300 medarbetare inom olika bolag som erbjuder personlig assistans, städservice, hemtjänst, fjärr- och distansutbildningar och asylboende. Bedros har arbetat som företagsledare i många år inom besöks- och nöjesnäringen och har också flera styrelse- och förtroendeuppdrag.

Juryns motivering:
”Pristagaren har genom sitt moderna ledarskap, genom att involvera, delegera och hela tiden sätta människan i centrum lyckats skapa framgångsrika verksamheter. Genom att kontinuerligt återinvesterat i människan, såväl kunden som kollegan, i en större utsträckning än vad som förväntas och utan att sträva mot att maximera vinsten har långsiktigt hållbara organisationer skapats. Pristagaren älskar själva resan – främst att starta och bygga team. Ledstjärnan finns i ett starkt minne från sin far som präglat pristagarens syn på karriär, företagsledare och framgång – ”Du kan aldrig bli större än en god far till dina barn”.”

Priset delades ut av Henrik Johansson, som är auktoriserad revisor, affärsrådgivare och partner vid Grant Thorntons Umeåkontor.

- Grant Thornton är huvudpartner till Stora Styrelsedagen, som arrangeras av Styrelseakademin, sedan fem år tillbaka. Det är en ära för mig att få dela ut priset för Modernt Ledarskap, jag är nämligen övertygad om att framgångsrika ledare är förebilder som bygger framgångsrika team. Med fokus på ledarskap och företagskultur kan bolag utvecklas och växa vidare, vilket skapar nya arbetstillfällen och därmed bidrar till ett välmående näringsliv, säger Henrik Johansson.

För mer information kontakta:
Henrik Johansson, partner Grant Thornton i Umeå
070-247 68 60
henrik.johansson@se.gt.com

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.