Följ Grant Thornton

Årets "Employer Branding Manager Emeritus" arbetar på Grant Thornton

Pressmeddelande   •   Maj 25, 2018 14:59 CEST

Julia Bengtsson, Employer Brand Manager på Grant Thornton.

Julia Bengtsson på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton tog igår hem priset som ”Årets Employer Branding Manager Emeritus 2018”. Utmärkelsen delas ut av Universum som varje år uppmärksammar arbetsgivare och personer som anstränger sig lite extra för att bygga och kommunicera ett starkt arbetsgivarvarumärke.

Employer branding handlar om att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna. Ett mycket viktigt arbete för de flesta företag då en framgångsrik kompetensförsörjning kan vara affärskritisk.

-Jag känner mig otroligt glad över att vinna pris för ett arbete jag tycker så mycket om. Ett starkt employer brand är avgörande för vår fortsatta tillväxt, speciellt i ett tjänsteföretag där affärsresultatet är så starkt kopplat till vilka medarbetare vi har, hur nöjda de är och hur pass väl de presterar och levererar till våra kunder, säger Julia Bengtsson.

Även fortsättningsvis är employer branding och ett långsiktigt helhetsperspektiv på medarbetarnas upplevelse viktiga frågor för Grant Thornton.

-Vi kommer på olika sätt lyfta frågan om ett hållbart arbetsliv och vi fortsätter förstås att skapa dialog och engagemang i olika kanaler för att visa vilka vi är och vad vi står för, säger Julia Bengtsson.

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.