Följ Grant Thornton

Nu uppmärksammar Grant Thornton över hela världen hållbarhet

Nyhet   •   Sep 22, 2016 15:15 CEST

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton, med fler än 40 000 medarbetare i över 130 länder, uppmärksammar för andra året i rad hållbarhet och CSR genom den globala satsningen Growing Together in the Community.

2015 var första gången som alla medlemsländer under en och samma dag fokuserade på att göra skillnad i samhället och att visa omvärlden hur. Den globala hållbarhetsdagen utökas i år till två dagar.

- Den 22-23 september uppmärksammar Grant Thornton över hela världen hur vi gör skillnad för våra kunder, våra medarbetare och för det samhälle vi verkar i. Som företag vill vi växa långsiktigt, ansvarsfullt och på ett hållbart sätt. Med GTinthecommunity kan Sverige och alla andra medlemsländer tillsammans dela och sprida allt vi bidrar med i våra respektive samhällen under hela året, kommenterar Linda Mannerby, Head of Sustainability.

Grant Thornton i Sverige samlade den 9-11 september alla medarbetare i Malmö för företagets GetTogether. Temat under helgen var just hållbarhet och valet av Malmö handlade delvis om att staden har flera bra exempel på hur olika aktörer samverkar för bland annat ökad integration och mångfald.

En av programpunkterna hölls på Stortorget i Malmö och då kunde även allmänheten ta del av programmet. Bland gästerna fanns bland annat representanter för FC Rosengård och Malmö FF som diskuterade hur näringsliv och föreningsliv kan samverka för bättre integration i samhället. Aktiviteten avslutades med att Grant Thornton skänkte 500 fotbollar till klubbarnas ungdomsverksamhet.

Se en film från helgen i Malmö:
https://vimeo.com/183636736/a49ce7d5e6 

Följ #GTinthecommunity:
https://tagboard.com/GTinthecommunity/242714

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://grantthornton.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.