Följ Grant Thornton

Anna Johnson tillträder som vd

Nyhet   •   Sep 01, 2016 08:37 CEST

Anna Johnson, vd Grant Thornton

Den 1 september tillträder Anna Johnson som vd för Grant Thornton i Sverige. Anna Johnson är partner, auktoriserad revisor och kommer närmast från rollen som kontorschef för Grant Thorntons marknadsledande kontor i Visby.

- Det är både spännande och roligt att få driva Grant Thorntons förändringsresa vidare för hela företaget. Idag förändras samhället i snabb takt, vilket påverkar våra kunder och medarbetare. En nyckelfråga för mig är till exempel hur vi på Grant Thornton kan skapa goda resultat på ett hållbart sätt för såväl kunder, medarbetare som samhälle, samtidigt som det avspeglar det sätt som vi vill leva och arbeta på idag, kommenterar Anna Johnson.

Redan nästa vecka får Anna Johnson möjlighet att träffa alla medarbetare när företaget samlas i Malmö för en utbildningsvecka som avslutas 9-10 september med workshops och aktiviteter. Temat är just hur Grant Thornton som företag tillsammans med alla medarbetare bidrar till ett hållbart samhälle.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.